Hvad er Amazon Prime og hvilke fordele er der i forhold til Netflix?

By Hvad Leave a comment
hvad er amazon prime

Amazon Prime – din nye video- og filmtjeneste

Hvis du også synes, at film og tv-serier er fantastiske, og derfor har et ønske om at se dem online, når og hvor det passer dig, så kan vi sagtens følge dig! Der er ikke den filmudbyder, der ikke findes, og rundt omkring på nettet kan du finde både lovlige og ulovlige løsninger. Fælles for begge er, at reklamerne fylder, og mange af de film og serier du ønsker, de er der ikke. Øv! Hvad stiller man så op? Du kan eksempelvis forsøge dig med Amazon Prime. Hvad er så det, tænker du nok. Det kan du læse mere om lige her.

Amazon Prime – hvad er nu det?

Amazon Prime er et sted, hvor du kan finde film, videoer og tv-serier – plus meget mere. Du får adgang til flere tusinde film og serier, og det er ikke kun de gamle, upopulære nogle af slagsen, som man kan blive spist af med andre steder. I sortimentet finder du fx både de bemærkelsesværdige tv-værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i bilshowet The Grand Tour, og du kan også se de eksklusive ”Amazon Originals” film og serier, som du kun finder herinde. Når du opretter et medlemskab, får du disse fordele og flere til. Kan du lide at høre musik? Så læs videre. Det er nemlig sådan, at du på Amazon Prime kan finde over to millioner musiknumre til fri afbenyttelse helt uden reklamer. Ingen forstyrrelser eller andet – bare musik. Læser du, så kan du med sikkerhed også få stor gavn af de mange e-bøger fra Kindle, som Amazon Prime stiller til rådighed, når du er medlem. Alt video- og musikmateriale fra Amazon Prime kan ses og høres på alle enheder, så du kan underholdes på både dit smart-tv, din iPad, mobil eller computer. Derfor bliver det altså ikke meget bedre eller nemmere.

De mange fordele

På de mange tjenester, der findes, er der desværre især én oplevelse, der går igen og igen. Filmen findes ikke. Hvor surt er det ikke, når nu du har sat dig op efter en helt bestemt serie eller film, og så findes den ikke på tjenesten? Amazon Prime har et kæmpestort udvalg af film, og finder du en, der endnu ikke tilbydes af tjenesten, så kan du som medlem leje eller købe den til en super favorabel pris.

En anden fordel ved Amazon Prime er, at du får ubegrænset opbevaringsplads til dine billeder. Du kan sikkert og nemt gemme alle dine billeder, og disse kan også deles med både familiemedlemmer og venner. Du kan dele med op til 5 personer ad gangen, og derfor er det også en oplagt mulighed for at have et fælles album med veninderne, bedsteforældrene eller kollegaerne.

Bedre end konkurrenterne

Der er ingen tvivl om, at streaming af film har været en enorm udvikling igennem de seneste år. Der findes mange tjenester, og her er Amazon Prime et frisk pust i selvsamme industri, som vil give dig timevis af underholdning i sofaen, bussen eller på børneværelset. Du skal være en habil film-seer, hvis du skal alle igennem.

Sådan gør du  

Det er utrolig nemt at melde sig ind, så man kan benytte sig af Amazon Prime. Det eneste, det kræver, er dit navn, din e-mail og dit ønskede kodeord, og så er du good to go. Lige nu kører de oven i købet et tilbud, der giver dig de første 30 dage gratis, så du kan se, om det er noget for dig. Så find slikket frem, og smid benene op – du er allerede på vej til en verdensklasse hyggeaften.

Leave a Reply