Åbnings tider

Man – Fre : 08:00 – 16:00 – Lør: 08:00 – 14:00 

+ 0045 44 56 56 77

Biomonitor

Medicin & Rehabilitering

Website & design – Er du en praktiserende doktor, tandlæge, veterinær, fysiolog eller andet indenfor medical eller psykosocial rehabilitering & skal bruge en hjemmeside som passer til dit erhverv? Kontakt os for et uforpligtigende snak.

Sponsor

Låsesmed Til akutte ærinden

Interiøs

Fuld kvalificeret 

Why choose us?

Faste aftalet

At have en fast og langstigigt plan sammen med os vil fremtidssikre jeres fag. Og på sigt vil i sandsynelightvis komme op højt på Google.

Hurtig service

Vi har fingrene på pulsen og går altid for at være et skridt fore vores konkurenter i forhold til markedsføring.

Vi lyter

Vi lytter efter – Vi hører efter på det du siger og forventning afstemmer altid grunde ligt inden vi går igang. Du ved hvad du får når du hyrer os.

Sikkert

Vi tager temperaturen på dit fag, og laver en markeds undersøgelse i forhold til SEO og markedsføring på de sociale medier. Her efter fortæller vi dig hvad der skal til.

Kan du bruge os?

Kan du bruge os? Kontakt os om du skal bruge hjælp til din markedsføring eller blot ønsker en ny hjemmeside

Step 1

Bliv matchet med den rigtige læge til dig.

Fra immuniseringer til kontrol og forebyggende behandling, eksamener, vores primære plejelæger og udbydere arbejder for at holde dig og din hele familie sunde og stærke hver dag.

step 2

Vælg en dato og tid.

Du kan vælge den tipspunkt der passer dig bedt altid, i åbenungsiden er vi meget fleksible. Hver dag har vi minimum to ledige akut tider hvis det skulle opstå en akut situation. 

Pote og hånd

step 3

I forhold til marketing hjælp

Lad dig blive inspireret- 
Lånende royaltyfri billeder eller billeder fra dine omgivelser. Det er op til dig. Men vi anbefaler at bruge billeder som spejler din personlig og erhverv.

0 %
Anbefaler os
0 %
Synes det er nemt
DK 0
Sparet

Blog.

Ulykkeforsikring

Hvis du eller dine børn i forvejen ikke er forsikret så er det ofte en dog idé at skaffe sig en ulykkesforsikring.. Du kan på

Opstilling af Priser

Opstilling af priser gør det nemt for kunder at finde ud af hvad det skal bruge og hvad deres behov er.  Disse priser og ydelser er ikke eksisterende i virkeligheden. Kun for fremvisning,

Basic Plan

ddk190

/ om måneden

Ekstra

ddk 290

/ om måneden

Super Plan

ddk 490

/ om måneden